Αναγνώστες

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

Όπως σίγουρα έχετε ενημερωθεί, όλοι φέτος πρέπει τις φορολογικές δηλώσεις να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά (μέσω ίντερνετ) από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και την 30ή Ιουνίου. Παρ' όλο που κανείς δεν σκέφτηκε, ότι υπάρχει ένα ποσοστό Ελλήνων,  που δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ίντερνετ ή δεν τους περισσεύουν να πληρώσουν έξω λογιστή ή δεν μπορούν να πάνε στην εφορία στις ουρές,  γιατί θα χάσουν το πολύτιμο, πλέον, μεροκάματό τους, θα δώσουμε κάποιες οδηγίες με τις οποίες θα μπορέσετε να πάρετε τον ' μαγικό ' αυτό κωδικό.
Πατήστε για  ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥ (σε μορφή pdf)*.
*Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες
Ακολουθεί η  Υπηρεσία Πιστοποίησης του Τaxis.net  όπου πηγαίνετε στην επιλογή Αρχική εγγραφή και από εκεί ξεκινούν όλα.  Κάνετε την αίτηση ηλεκτρονικά και αφού την καταχωρήσετε σας δίνετε μια ορισμένη προθεσμία να μεταβείτε στην Αρμόδια εφορία για την έγκριση και την παραλαβή του κλειδάριθμου. Τέλος, ηλεκτρονικά, με τον κλειδάριθμο που έχετε ενεργοποιείτε το λογαριασμό σας.
  ******************************
(Σκέψη: Θυμάμαι την γιαγιά μου την Καλή, που μου έλεγε ότι στην χώρα την οποία μεγαλώνω, κάποιοι χρειάζονται, να πάρει κανείς μια βρεγμένη σανίδα και να τους αρχίσει. Πιο μικρός δεν καταλάβαινα το νόημα της φράσης αυτής. Τελικά όσο μεγαλώνω, βλέπω ότι είχε δίκιο. Το θέμα είναι να σκεφτούν, αυτοί οι κάποιοι, ότι πολύ σύντομα, με όλα αυτά, ο κόσμος θα πάρει τις βρεγμένες σανίδες στα χέρια του.)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου