Αναγνώστες

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΑ...... ΟΠΛΟ

Κάπως έτσι θα φτάσουμε να λέμε, αν πραγματοποιηθεί στο 100% η νέα μόδα. Και ποιά είναι η νέα μόδα ? Το να μπορείτε να εκτυπώνετε από τον υπολογιστή σας, και στον ειδικό εκτυπωτή το όπλο που θέλετε. Ακριβώς, όπως το ακούσατε. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει. Κάθε ένας, θα έχει και από μερικά όπλα ,στο σπίτι του, και κανείς δεν θα ξέρει τίποτα. Εχουν και το πλεονέκτημα ότι δεν ανιχνεύονται. Χρυσές δουλειές για τους κλέφτες, στο ξέφραγο αμπέλι που είμαστε. Το όνομα του,  Liberator. Και η μετάφρασή του ? Ελευθερωτής. Τι σόι ελευθερωτής είναι αυτός, που θα δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο, τρελό ή λογικό, αγχωμένο ή νευριασμένο να πυροβολεί, εγώ, δεν μπορώ να το καταλάβω.Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.


 Πήρατε μια πρώτη γεύση του τι έχει να επακολουθήσει, μια και οι 3D CAD φάκελοι είναι πλέον και προς διάθεση για να τους κατεβάσει κανείς. Βέβαια, χρειάζεται λίγο ψάξιμο αν και πιστεύουμε ότι το Αμερικάνικο Υπουργείο Δικαιοσύνης σε κάτι τέτοια είναι αρκετά γρήγορο, και πιθανόν να τα έχουν μπλοκάρει. Ο εκτυπωτής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ο SST 3D printer και το πλαστικό ABS.
Υπάρχουν και άλλοι, πολύ μεγαλύτεροι,  αλλά μέχρι στιγμής είναι ο πιο οικονομικός, σε σχέση όγκου & τιμής. Είδατε πόσο σας προσέχουν οι διεθνείς αγορές ? Σας δίνουν το φτηνότερο με τα καλύτερα αποτελέσματα.
Η αξία του ανέρχεται στα 15.000 $ καινούργιο , ενώ μεταχειρισμένο μπορεί να φτάσει τις 8.000 $. Θα μου πείτε ακριβό ? Ενας τρελός θα το έβρισκε φτηνό. Πραγματικά από ότι είδαμε υπάρχουν τρισδιάστατοι εκτυπωτές που μπορούν να εκτυπώσουν ότι φαντάζεστε. Ετσι εδώ, έχουμε το εξής αποτέλεσμα που θα σας δείξουμε.

Πρώτα εκτυπώνετε τα κομμάτια ένα ένα , δεκατέσσερα τον αριθμό, και προσθέτετε, άλλα δύο τα οποία είναι τα μοναδικά μεταλλικά κομμάτια, και τα οποια μπορείτε άνετα να διακρίνετε στην δίπλα φωτογραφία.
  Τέλος, τα συναρμολογείτε, παίρνετε και μια κομψή βαλιτσούλα για να το βάζετε μέσα, και έχετε το εξής αποτέλεσμα.
Πόσο παράλογο, όμως, είναι να δίνονται τέτοιες δυνατότητες στον καθένα ? Πόσο παράλογισμός πρέπει να υπάρχει,  ώστε ήδη να έχουν δωθεί στο ιντερνετ τα αρχεία, που χρειάζεται κάποιος για την κατασκευή γεμιστήρων  μεγάλης χωρητικότητας πυρομαχικών, για ΑR-15 και Καλάσνικοφ, αλλά και τα σώματα ημιαυτόματων τουφεκίων ?  Γιατί θα πρέπει η τεχνολογία στο όνομα του κέρδους και μόνο,  τις περισσότερες φορές να δημιουργείται για την καταστροφή μας και να μην δημιουργείται για την σωτηρία και την ευκολία μας ? Γιατί μια φορά, δεν αποφασίζουν κάποιοι, να κάνουν το σωστό και το δίκαιο ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου