Αναγνώστες

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Άνοιξε η σελίδα στο TaxisNet για να κάνει ο κόσμος την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Στην αίτηση συμπληρώνεται ότι βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.


Στην συνέχεια περνάει από έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων μέσω του TaxisNet , και εγκρίνεται, απορρίπτεται ή παραπέμπεται προς έλεγχο κατόπιν υποβολής δικαιολογητικών, η αίτηση του δικαιούχου. 
**********************************************

Όλα καλά και άγια, θα έλεγε κάποιος μέχρι εδώ. Όμως αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το ΦΕΚ που έχει βγει για το κοινωνικό μέρισμα, θα παρατηρήσει ένα σημείο από το οποίο ένα απλός πολίτης χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις, θα δεχθεί την απόρριψη της αίτησης, παρ' όλο που πίστευε ότι δικαιούται να πάρει αυτά τα χρήματα. Καταρχήν, για όποιον θέλει να διαβάσει, το ΦΕΚ είναι το ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ του ΦΕΚ 960 / 16-04-2014.
Το πρόβλημα που είναι ?  Στο Άρθρο 2  το  1.β και τι λέει ? Σας δίνουμε την φωτογραφία


Όπως διαβάζετε, κάποιος, ο οποίος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μείνει μόνος του (οικονομικά αδύναμος, άνεργος, άστεγος που πρέπει να βάλει μια διεύθυνση στην φορολογική του δήλωση υποχρεωτικά,  κ.λ.π) και τον φιλοξενεί κάποιος, λόγω του ότι έχει δηλώσει φιλοξενία, δεν θα πάρει τα χρήματα.  Άρα, επειδή η διασταύρωση γίνεται από μηχάνημα,αυτόματα θα απορριφθεί. Και άντε μετά όλοι αυτοί να τρέχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες  (αν δεν τα παρατήσουν) , για να πάρουν τα χρήματα.
Κύριοι μορφωμένοι,  είναι ανεύθυνο και εγκληματικό , όταν παίζετε με την ψυχολογία του κάθε φτωχού ανθρώπου. Ελάχιστος χαρακτηρισμός δε , όταν κάποιοι άλλοι μορφωμένοι, μετά από καιρό, θα πουν συγνώμη κάναμε λάθος στις λέξεις και θα το διορθώσουμε. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά λάθη γίνονται.
Εδώ πηγαίνει αυτό που λένε, ότι όλοι είναι καλοί, το θέμα είναι για τον καθένα, που θα βάλω τον τόνο.
Καληνύχτα σε όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου