Αναγνώστες

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΑΡΕ, ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΕΧΩ... ΠΑΡΕ ΞΕΠΟΥΛΑΩΩΩΩ, ΠΩ,ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ(ΑΡΧΕΙΟ 15-12-2012)


Πριν λίγο καιρό, βλέποντας κάποια όνειρα (12-5-2012, συγκεκριμένα παίζαμε μονόπολη), προσπαθούσαμε να δώσουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιες προβλέψεις, που κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε. Εμείς, ενώ μείναμε στο όνειρο, που όπως έχουμε πει κάποιους ενόχλησαν, βλέπουμε τους άλλους να κάνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα. Σας παρουσιάζουμε με λύπη και θλίψη, τα αποτελέσματα ενός ονείρου, που κανέναν δεν αφύπνισε και γι' αυτό έγινε πραγματικότητα.
Όσοι μπορούν να καταλάβουν όταν διαβάσουν το συγκεκριμένο Φ.Ε.Κ που ακολουθεί, ίσως ταρακουνηθούν και αρχίσουν να βγαίνουν από το matrix που ζουν.
Πατήστε και διαβάστε  σε PDF , στην δεξιά μεριά, το ΦΕΚ A 240 - 12.12.2012 .Στην σελίδα 5798 και στην παράγραφο 4.4 διαβάστε τι προσφέρουμε. Αν βγαίναμε από πόλεμο, λιγότερα θα χάναμε σαν Ελλάδα.
(Κάντε κλικ να μαρκάρετε το τεύχος  Α και από κάτω στο ΦΕΚ συμπληρώστε το από 240 έως 240) .Στο ΦΕΚ που θα βγάλει πατηστε δεξιά το σχήμα του PDF, κατεβάστε το και διαβάστε)

 http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=el


 Ελπίζουμε και κάποια άλλα όνειρα που έχουμε δει κατά καιρούς να σας βάλουν όλους να σκεφτείτε. Εμείς κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε να βλέπουμε όνειρα. Καλή σας μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου