Αναγνώστες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Τελικά ο κακόμοιρος ο κοσμάκης, δεν θα την γλυτώσει εύκολα με τα δάνειά του. Ό,τι δάνειο και να είναι.Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, -μάθανε τα απίστευτα λαγωνικά μας-, ότι έχει αργήσει κατά πολύ να βγάλει την ρύθμιση για την προστασία των δανείων, ώστε ο κοσμάκης έχοντας ένα δάνειο, να μπορέσει και να δει τι θα κάνει και πως θα γλυτώσει το σπίτι του, το αυτοκίνητό του, το dvd,  την πλάσμα tv κ.λ.π.. Όμως, από ότι βλέπουμε δεν θα προλάβει και ενδέχεται να τα χάσει όλα. Πως ? Ακούστε τι έχουν σκεφτεί να κάνουν οι Τράπεζες, που έχει διάφορα δάνεια ο κόσμος. Πρωτίστως, τα δάνεια που δεν πληρώνονται, δηλαδή αυτά που δεν κερδίζουν, και που τα ονομάζουν κόκκινα δάνεια, ότι μορφής και να είναι και για οποιοδήποτε 'προιόν', σκέφτονται να τα δώσουν, δηλαδή να τα πουλήσουν στα λεγόμενα Func. Οταν ρωτήσαμε και μας είπαν τον όρο, είπαμε, δηλαδή τι σημαίνει αυτό ? Και πήραμε την απάντηση ότι για να μην χάσει η Τράπεζα θα πουλήσει τα μη κερδοφόρα δάνειά της σε ιδιώτες. Έτσι, πλέον όποιος χρωστάει, δεν θα χρωστάει σε πιστωτικό ίδρυμα, όπου μπορεί να βγει και κάποιος νόμος προς όφελος αυτών που έχουν δανειστεί, αλλά σε ιδιώτη, ο οποίος είναι σίγουρο ότι για να βγάλει κέρδος, θα κινήσει διαδικασίες είσπραξης, όπου εκεί είναι πολύ πιο εύκολο να χάσει κάποιος κάτι, για το οποίο έχει πάρει δάνειο.
Τώρα φταίω εγώ να σας θυμίσω, αυτό που είχαμε πει από το 2011 σαν κίνηση ματ, προς τις Τράπεζες, και που έπρεπε ο κοσμάκης να έχει κάνει για να τον παρακαλάνε και όχι να παρακαλάει ? Ανάρτηση 12-2-2013(κάντε ματ με μια κίνηση, να βάλουν μυαλό(αρχείο 20-11-2011))
Αν συμβούν όντως αυτά που λένε και δεν είναι εκφοβισμοί ή λόγια, δείτε πως θα προετοιμαστείτε.
Κύριοι μορφωμένοι, σε καταστάσεις όπως της χώρας μας, όποιος θέλει να βοηθήσει και όχι να ληστέψει (στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος), μπορεί να πει για παράδειγμα, όσοι έχετε δάνεια, για 2 χρόνια πληρώστε στις τράπεζες πολύ χαμηλές δόσεις, όποτε μπορείτε και αν μπορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου