Αναγνώστες

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ (ΑΡΧΕΙΟ 11-5-2010)Εκατομμύρια γαλαξίες και άστρα। Πλανήτες που ούτε καν φανταζόμαστε। Είναι ποτέ δυνατόν να είμαστε μόνοι μας ?
Η λογική λέει πως δεν είμαστε μόνο εμείς μέσα σε όλα αυτά τα άστρα। Έτσι πρέπει να υπάρχουν κάποιος ή κάποιοι άλλοι λαοί, κάπου।
Πως είναι ? Είναι πιο έξυπνοι από εμάς ? Είναι τεχνολογικά πιο εξελιγμένοι ? Είναι φιλικοί ? Είναι εχθρικοί ? Τι υπάρχει τελικά εκεί έξω ?
Κατά καιρούς ακούμε διάφορα σε πολλές χώρες। Ακόμη και στην Ελλάδα έχουν εμφανιστεί। Γιατί όμως βλέπουμε μόνο αυτά που μας δείχνουν όταν γίνεται ένα περιστατικό, δηλαδή τα διαστημόπλοιά τους ? Μήπως τελικά είναι ανθρώπινες κατασκευές ? Και το λέω αυτό γιατί η Γερμανία είχε πρωτοασχοληθεί με τέτοιου είδους οχήματα αλλά και με το σύστημα της αντιβαρύτητας। Μήπως έχουμε καταφέρει να πάμε στο μέλλον, αλλά εκεί τα κάναμε λίγο σαλάτα και τώρα προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε τους εαυτούς μας ? Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να ρίξουμε και τις ευθύνες στους εαυτούς μας। Ζήτημα ίσως αξιοπρέπειας, Κρατών, συμφερόντων και χρημάτων। Εσείς τι λέτε ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου