Αναγνώστες

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (29-9-2011)


http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/

Φέρνουμε στην επιφάνεια, κάτι που είχε γραφτεί σε πάρα πολλά blog στα τέλη του Δεκεμβρίου 2010 και συγκεκριμένα από τις 28-12 έως και 30-12.Πρώτα, παραθέτουμε το επίσημο site της είδησης, που είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση της pravda. Σε γενικές γραμμές για να μην σας κουράζουμε, αναφέρει ότι 3 γιγάντια διαστημόπλοια πλησιάζουν στη Γη και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται πίσω από τον πλανήτη Πλούτωνα.  Θα φτάσουν στη Γη τον Δεκέμβριο του 2012.Το γεγονός, αυτό, το συνδυάζουν με το ημερολόγιο των Μάγιας, που αναφέρει πως σταματάει το ημερολόγιο τους να μετράει έως τις 21-12-2012.Αναφέρεται πως η NASA δεν δίνει αναλυτικές πληροφορίες. Αν λοιπόν κάποιος ξέρει κάτι γι' αυτό, και δεν είναι καμιά μεγάλη φάρσα, ας μας γράψει κάτι για να ενημερωθούμε.
Προσωπικά, πιστεύω, πως επειδή είδη εξωγήινης μορφής, υπάρχουν στην Γη εδώ και πολλά χρόνια, επειδή η τεχνολογία τους, λογικά, είναι καλύτερη από τη δική μας,επειδή έχουμε έρθει σε επαφή με ειδη εξωγήινης μορφής και επειδή πιστεύω πως η Ελλάδα σίγουρα θα είναι μία από τις χώρες που κατέχει  μυστικά  εξωγήινης τεχνολογίας, δεν θα έχουν εχθρικές διαθέσεις, όταν και αν, έρθουν.

Και τέλος παραθέτουμε την ηλεκτρονική σελίδα του SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence)-(Αναζήτηση για Εξωγήινη Νοημοσύνη)  η οποία διαψεύδει το συγκεκριμένο γεγονός
http://www.seti.org/page.aspx?pid=1539

Τελικά τι ισχύει κύριοι ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου