Αναγνώστες

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ 'ANONYMOUS' (ΑΡΧΕΙΟ 3-2-2012)


Μάθαμε ότι η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από χάκερς. Το όνομά τους είναι Anonymous.Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούω για αυτούς και είναι κάπως ενδιαφέρον να τους μελετήσουμε.Ας δούμε όμως το σημερινό ιστορικό.Το πρωί όποιος προσπάθησε να μπει μέσα στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου, έβλεπε την πιο κάτω φωτογραφία
Κατόπιν από αυτά που έχουμε δει και ακούσει στα Μ.Μ.Ε, ακολουθούσε ένα κείμενο και ένα βίντεο που απευθυνόταν στην σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.Αναφερόταν στο ότι γνωρίζουν κωδικούς και ό,τι χρειάζεται για να κάνουν και άλλες ηλεκτρονικές επιθέσεις, με πρώτα τα Μ.Μ.Ε..
Εχουμε και το βιντεάκι τους, με υπότιτλους, στο οποίο αναφέρονται κάποια πράγματα.Ας το βάλουμε και αυτό

Και λέω εγώ τώρα. Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ αυτών που θέλουν να κάνουν όλοι αυτοί οι κύριοι με τις απίστευτες ηλεκτρονικές γνώσεις, προκαλώντας περισσότερο χάος,  σε σύγκριση με όλους αυτούς τους μορφωμένους κυρίους, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που έφεραν σε αύτό το χάλι την πατρίδα μου ? Δεν υπάρχει καμία διαφορά.Απλά χάος θα δημιουργήσουν οι μέν, χάος δημιουργούν και οι δε.Ολοι τελικά, ανακαλύπτω πως όταν υπάρχουν δύσκολα, σκέφτονται την δημοκρατία και το τι έχει γίνει, ακόμη και εγώ έχω γράψει.Ομως υπάρχει τρόπος να γλυτώσει η Ελλάδα μας τώρα που είναι αργά ? Υπάρχει τρόπος να βοηθήσετε και όχι να καταστρέψετε όπως οι κύριοι που κατακρίνετε ? Μπορείτε και εσείς και αυτοί να αναλάβετε μερικούς άστεγους ή παιδιά, να κοιμηθούν σπίτι σας, και να φάνε σπίτι σας, γιατί μέχρι τώρα κοιμούνται στο δρόμο και τρώνε από τα σκουπίδια. Μπορείτε και οι μεν και οι δε να δημιουργήσετε τις προυποθέσεις για να  κάνω πραγματικότητα αυτά που εγώ και χιλιάδες άλλα παιδιά θέλουμε ? Εμείς γεννηθήκαμε, είμαστε  παιδιά ακόμη, αλλά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι από όλους σας.Δεν θέλουμε ούτε να φορτωθούμε τα λάθη σας ούτε να σας μοιάσουμε. Και αυτά ισχύουν για όλους. Και αντί να δείχνετε όλοι σας το σωστό δρόμο μέχρι τώρα, μας δείχνετε το λάθος δρόμο για να μεγαλώσει ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς τα παιδιά. Αλλά και τι φταίτε και εσείς ? Τελικά όλοι σας μιμείστε κάποιον, ανάλογα τι θέλετε να πετύχετε. Ποτέ δεν έχω δεί κάποιον να κάνει κάτι σωστό και με το χέρι στην καρδιά. Κανέναν σας.
Αρκετή όμως διαφήμιση έκανα και εγώ και στους μεν και στους δε. Πάντως πιστεύω ότι κάποιοι ξέρουν σίγουρα ποιοι είναι και τι σκοπούς έχουν και  ποιούς. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό.Ολα, στην Ελλάδα έχουν γίνει ένα παζλ που καθένας το κομμάτι που βάζει, το βάζει για το συμφέρον του και όχι για το κοινό συμφέρον.
Πάντως όλοι εσείς, και οι μεν και οι δε, που αναφέρθηκα, ό,τι και να  πράξετε,να σκεφείτε δύο πράγματα πρώτα.Το πρώτο το είπε ο Δημόκριτος :  Ό άνθρωπος χαρακτηρίζεται αξιόλογος ή όχι, κρινόμενος, όχι μόνο από τις πράξεις του αλλά και από τις προθέσεις του,  και το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείτε το είπε ο Κεινίας : Οι τρείς αιτίες που κάνουν τον άνθρωπο να αδικεί, είναι η φιληδονία (σωματικές απολαύσεις), η πλεονεξία (υλικές απολαύσεις) και η φιλοδοξία.
Καλό βράδυ σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου