Αναγνώστες

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ (ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ) (ΑΡΧΕΙΟ 28-1-2012)


Λέμε ότι η σημερινή κατάσταση δημιουργεί πολλά προβλήματα σε όλους.Ομως, έχετε σκεφτεί ότι έχει δημιουργήσει και πέντε νέα επιδόματα, που σιγά σιγά άρχισε η εφαρμογή τους, και θα δείτε στο τέλος, δηλάδή όπως λένε οι υπεύθυνοι, μέχρι το 2020, θα τα έχουν  αυτά τα επιδόματα όλες οι Ελληνικές οικογένειες.Τα ακούραστα λαγωνικά μας, παρ' όλο του ότι το επίσημο έγγραφο αυτών των επιδομάτων δεν έχει δει το φως της  δημοσιότητας, μέχρι σήμερα, με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν και μας έφεραν το κείμενο με τις προυποθέσεις που χρειάζονται για να αποκτηθούν, και τους λόγους για τους οποίους θα εφαρμοστούν σιγά σιγά. Ετσι :
Νέα Επιδόματα Ελληνικών Οικογενειών (Ν.Ε.Ε.Ο.)
1) Ε.Π.Ε. (Ειδικό Πατρικό Επίδομα)
    Προυποθέσεις:
 1. Δίνεται μόνο από γονείς σε παιδιά έως τρία τον αριθμό.
 2. Αν έχετε πάνω από τρία παιδιά καλό θα είναι να τα δώσετε για υιοθεσία σε οικογένειες χωρίς παιδιά (να αλαφρώσετε και λίγο τα έξοδά σας)
 3. Ο πατέρας, πλέον, πρέπει να αντέχει να δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο, για να δίνει περισσότερους φόρους
 4. Τα χρήματα της μητέρας (αν δουλεύει) μπορείτε να τα δίνετε στο χαράτσι της ΔΕΗ.  Αν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει (το πιθανότερο πλέον) σας ενημερώνουμε ότι κάποια στιγμή δεν θα τα καταφέρετε.                    
2) Ε.Μ.Ε (Ειδικό Μητρικό Επίδομα) -Αρκετά συχνό στις μεγαλύτερες ανδρών ηλικίες από 35 έως 60
    Προυποθέσεις:
 1. Οι προυποθέσεις είναι ακριβώς ίδιες με του επιδόματος αριθμού 1 της παραγράφου (επίδομα Ε.Π.Ε) αρκεί ο πατέρας (αν δεν δουλεύει) να ξέρει από μαγειρική, πλύσιμο, αλλαγή πάνας (αν υπάρχει μωρό) και καθάρισμα σπιτιού.
3) Ε.Γ.Γ.Π.Κ.Ε (Επίδομα Γιαγιάς Για Παιδιά Και Εγγόνια)
    Προυποθέσεις:
 1. Η σύνταξη της γιαγιάς (αν δεν ζει ο παππούς) να μην έχει μειωθεί αρκετά λόγω μέτρων, γιατί τότε δεν θα φτάνει ούτε για την γιαγιά.
 2. Η γιαγια να μένει μαζί σας (στο ίδιο σπίτι)
 3. Η γιαγιά να προλάβει να ζήσει αρκετά χρόνια (βασικό) γιατί με τα μέτρα που θα παρθούν δεν σας υποσχόμαστε οτι δεν θα υπάρχουν και απώλειες στις γιαγιάδες
 4. Οριο ηλικίας στα παιδιά και στα εγγόνια, ελεύθερο όσο αντέξει η γιαγιά
4) Ε.Π.Γ.Π.Κ.Ε (Επίδομα Παππού Για Παιδιά Και Εγγόνια)
    Προυποθέσεις:
 1. Οι προυποθέσεις είναι ακριβώς ίδιες με του επιδόματος αριθμού 3 της παραγράφου , αρκεί να έχει πεθάνει η γιαγιά.
5) Ε.Π.Ο. (Επίδομα Πολυμελούς Οικογένειας)
    Προυποθέσεις:
 1. Η τύχη να είναι με το μέρος σας, να το αντέξετε.
 2. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες και από τα δύο μέρη των γονιών να μένουν μαζί σας
 3. Αν έχετε αδέρφια, αυτά και οι οικογένειές τους να μένουν και αυτοί μαζί σας.
 4. Αν τα παιδιά σας είναι ανω των 13 μαζί με το φλέρτ τους ή έχουν οικογένειες (ανω τον 18) ή είναι αρραβωνιασμένοι, να μένουν και αυτοί μαζί σας.
 5. Το σπίτι διαμονής να μην υπερβαίνει τα 150 τ.μ. και να είναι σε υποβαθμισμένη περιοχή (όχι τίποτε άλλο σε αντίθετη περίπτωση θα μείνετε και χωρίς σπίτι, από τους φόρους στο ακίνητο)
 6. Αν ισχύουν οι προυποθέσεις 1 έως 5, τότε η οικογένεια λαμβάνει και δωρεάν κουπόνια φαγητού στα συσσίτια.Ο αριθμός των κουπονιών δεν θα υπερβαίνει το μισό του αριθμού του συνόλου των ατόμων της οικογένειας (δηλαδή αν η οικογένεια έχει συνολικά 24 άτομα εσεις παίρνετε 12 κουπόνια)

Υποπαράγραφος 1α, της παραγράφου, που αναφέρεται στην παράγραφο των επιδομάτων 3 και 4, με ανασταλτικό χαρακτήρα και έγκριση Γερμανού επιτρόπου και με μελλοντική προέκταση στην παράγραφο ταύτη για το επίδομα 5, ορίζει ότι :

        1α) Αν ζουν και οι δύο παππούδες και γιαγιάδες , ναι μεν είστε τυχεροί, αλλά πόσο ? Με δήλωσή σας, που θα αναφέρετε τον αριθμό των γιαγιάδων και των παππούδων, θα υπαχθείτε σε ειδικό νόμο περί διπλών εσόδων και θα φορολογήστε ανάλογα με το πως θα έχει ξυπνήσει ο Γερμανός επίτροπος.Ρητή αναφορά, προς τον Γερμανό επίτροπο, δεν θα επιτρέπει τις εκτελέσεις και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Παίρνουμε μέτρα για σας, για να μπορείτε να ζήσετε ναι μεν λίγο, αλλά καλά.Τα πάντα με σεβασμό στον πολίτη, σκεπτόμενοι την υγεία σας και το ότι θα πρέπει να μειώσετε τις καταχρήσεις.Κάνουμε τα πάντα να σας φέρουμε κοντά με τους τσακωμένους συγγενείς σας, για να νιώσετε την πραγματική ζεστασιά της οικογένειας.Και μη χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου