Αναγνώστες

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ..... !!!! (ΑΡΧΕΙΟ 7-9-2011)


Τελικά, ας μας πει κάποιος βρε παιδιά, κλείνει το μαγαζί η 'Ελλας', ή δεν κλείνει ? Γιατί το λέω? Σήμερα, ιδιωτικό κανάλι τηλεόρασης, που έχει τέσσερα γράμματα, αρχίζει με Σ και τελειώνει σε ι  είπε ότι 11 Δεκεμβρίου 2011 (Κυριακή) είναι η τελευταία μέρα του "μαγαζιού". Και ξαφνικά, μαθαίνουν τα λαγωνικά μας, ότι αρχίζουν να ξεκινάνε οι λεγόμενες αποκρατικοποιήσεις (πουλάμε καθετί που έχει μεγάλη αξία). Ερχονται και οι 'σοφοί' από το εξωτερικό, και με την απόφαση, δεν σας δίνουμε την 6η δόση, γιατί δεν κάνετε αυτό που λέμε, δένουν το γλυκό με ένα σιρόπι όλο γλύκα. Εχω αρχίσει να νιώθω, όπως έχουμε μάθει από το σχολείο, σαν να έχουμε Τουρκοκρατία άνευ μαστιγίου.Και βέβαια, σαν έξυπνοι  που είμαστε, αντί να βρούμε λύσεις, εφικτές, ξεκινάμε απεργίες.Η παρέλαση αρχίζει από τις 11 Σεπτεμβρίου με 48ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις από το τμήμα καθαριότητας των Δήμων.Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου δεν θα δουλεύουν Εφορίες και Τελωνεία. Ακολουθεί  στις 22 Σεπτεμβρίου με Δασκάλους και Καθηγητές.Και βέβαια, δεν έχουν πει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πότε ξεκινάνε την ακινητοποίηση των οχημάτων. Αλλά τι λέω, έδω θα έχουμε εκπλήξεις.Λυπάμαι όλους όσους δουλεύουν, ακόμη !!! Και για το τέλος, ναι, έρχονται αγέρωχοι οι γιατροί.Από αύριο 8 Σεπτεμβρίου 48ωρη Πανιατρική απεργία.
Ομως όλοι οι πολιτικοί μας μιλούν για την επιτυχία που θα έχει  η 76η Δ.Ε.Θ (Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης).Τότε βρε παιδιά, γιατί είναι στο πόδι 3500 αστυνομικοί, γιατί έχουν σε ετοιμότητα τα δύο ειδικά οχήματα νερού, γιατί τοποθέτησαν το ειδικό μεταλλικό φράχτη και περιμετρικά της έκθεσης, για να το πουμε λίγο λαικά, δεν θα πλησιάζουν 'περίεργοι' ?
Προτείνω να βάλουν οι Ελληνες το μυαλό τους να δουλέψει σωστά, αλλά και να δουλέψουν.Και κάποιοι, πάρα πολλοί, που έχουν ανθρώπους, που δεν μιλάνε Ελληνικά και πληρώνονται ελάχιστα, στις δουλειές τους, να αρχίσουν να παίρνουν μόνο άτομα που εκ γεννετής μιλούν Ελληνικά.Οχι τίποτε άλλο, οι εκ γεννετής ομιλόντες Ελληνικά και ειδικά οι νέοι αρχίζουν να φεύγουν για άλλα μέρη και άλλες πολιτείες.Βάλτε τάξη, γιατί πρέπει οι Ελληνες να γίνουμε ένα, για να επιβιώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου